„Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk.” Hioszi Tatiosz

Jegyesfotó

…Jól esett a közvetlenség és a biztatás, egy pillanatra “profinak” érezhettük magunkat…

Esküvő

…Amikor megnézte a család a fotóinkat, mindenki elérzékenyült…

Albumok

…A FineArt fotóalbum az esküvői fotózás művészeti koronája…

Rólunk


Gratulálunk a közelgő esküvőtökhöz! Ezúton köszönjük, hogy megtiszteltek figyelmetekkel és érdeklődtök a szolgáltatásaink iránt!

“A fotózáson nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy nem szeretünk a középpontban lenni, és az elején nagyon féltünk a fotózástól, hogy hogyan fogjuk viselni. Szerencsénkre Endrével nagyon könnyű volt a közös munka, hamar elrepült az idő. Az elkészült fotók gyönyörűek lettek, örök emlék marad.” Gitta & Csaba

Egy pillantás, egy beszélgetés, egy szerelmes csók, egy ölelés, egy hálás tekintet, egy könnycsepp, gyűrűhúzás, búcsú szüleinktől, egy közös élet kezdete… – Pillanatok, amik napjaitokat gazdagabbá, életeteket felejthetetlenné teszik. Az esküvő napja egy történetben, ami a Tiétek! Több mint 10 éve foglalkozunk esküvőfotózással, több mint 200 esküvőn vettünk már részt. Az esküvői nap fotózása igen nagy felkészültséget, pontosságot és tudatosságot igényel. A magas színvonalú technikai felszerelés mellett, a váratlan helyzetekben való jelenlét is sokat számít. Új emberek, új környezet, állandóan változó, spontán körülmények, új és új kihívás, ahol nem lehet sémákban gondolkodni. Az esküvő fotózás számunkra egy kimeríthetetlen inspirációforrás. Történetetek elmesélését, érzések és a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásunknak tartjuk. Ezért folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjunk nyújtani nektek. Több nemzetközi esküvő fotós szövetség tagjai vagyunk – Fearless Photographers és a Photo Wedding Stories -, ahol világ művészi esküvő fotósaival folyamatos kapcsolatban vagyunk. Tőlünk nem csak képeket kaptok, hanem egy művészileg, – ’FineArt’ fotókönyvekben és vászonképeken – megjelenített történetet magatokról. A művészi megjelenítés fontosságát mutatja, hogy több fotókiállításunk is volt az elmúlt években. Ezért a képi látásmódért és színvonalas munkáért kérnek fel bennünket külföldön is esküvők fotózására.

Csomagok

Az esküvői fotózás árai a szolgáltatás részleteitől, a helyszíntől, a rendelkezésre állási időtől és megjelenési típusoktól is függ. Az esküvői fotózás ára minden esetben tartalmazza az esküvő fotózás munkadíját, a digitális utómunkát és sok esetben még egyéb elemeket is. Az igényeitek átbeszélése után pontos esküvői fotózás árajánlatot küldünk. Minden csomagunk része igényes fábol készült usb díszdoboz.
parallax layer

Minden esküvői csomagunk része:

  • az esküvői nap fotózása
  • az utómunka
  • online galéria
  • online elérhető zenés slideshow
  • grafikázott DVD lemez

Amiből választhattok:

  • e-session – eljegyzés fotózás
  • kreatív szabadtéri fotózás az esküvő napján vagy külön időpontban
  • nyomatok készítése (papírképek, vászonképek, stb.)
  • egyedi tervezésű esküvői fotókönyv készítés különböző méretben

parallax layer
Írj e-mailt vagy keress minket telefonon (+36 30 308 8288), szívesen adunk tanácsot, hogyan érdemes megtervezni a fotózást a nagy napon! Az ajánlatkérő lap kitöltése után, küldjük az esküvői fotózás ajánlatunkat. Egyedi igényeket is szívesen fogadunk és egyeztetünk. Ha külföldön éltek skype-on keresztül is tudunk kommunikálni. Ha tetszenek a képeink, szeretnénk időt és figyelmet szánni rátok, hogy jobban megismerhessük  az elképzeléseiteket. Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jár elköteleződéssel.

Addig is jó képnézegetést és készülődést!  Endre & Zsuzsa

Név*

Email cím*:

Telefon szám*:

Esküvő dátuma (pl. 2015-08-01)*:

Üzenet: